Welkom bij

Trimsalon Beauty of Paws
Ik ben Zeynep trotse eigenaar van mijn Anatolisch Herder. Ik ben een grote dierenvriend voor alle dieren.
Oprichtster van Beauty of Paws. Ik ben gediplomeerd en professional trimster. Ik heb de opleiding gevolgd in Harderwijk, Hondentrimopleiding bij Jeanette, en mijn stage heb ik met succesvol afgerond bij Jetty Van Der Hulst.

Voor de Katten heb ik de opleiding gevolgd bij Catsclass, Wendy en Hennie.Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt waar ik veel plezier aan heb met dieren die mijn dag vrolijk maken. Werken met dieren maak mij gelukkig.
Trimsalon voor Honden, Katten, konijnen en Cavia. (Konijn en Cavia wordt vervolgd)

De trimsalon waar dierenwelzijn voorop staat en werk wordt uitgevoerd met vol passie, kunde en plezier met veel knuffels! Respect en geduld naar dieren toe staat bij mij op nummer 1.Trimsalon waar alle rassen tot kruisingen van klein tot groot welkom zijn. Ook heb ik mij gespecialiseerd in Doodles waaronder Labradoodle en Goldendoodle.


Plukhonden zijn ook welkom indien niet meer te plukken is of liefst geschoren wilt hebben. Ik pluk geen Honden.

Ik geniet enorm van het werken met dieren dat is nu wel duidelijk. Naast het trimmen zal ik ongetwijfeld knuffelen, want dat is nou eenmaal het voordeel van dit beroep.

Ik werk alleen en heb alle aandacht en tijd voor uw huisdier. Op deze manier krijgt uw huisdier de aandacht die hij verdient en wordt in alle rust behandeld. Even plassen tussendoor of een pauze als de hond erg gespannen is, dat kan allemaal.Is uw hond wat zenuwachtig bij een grote trimsalon door de aanwezigheid van andere honden en mensen? Dan is juist die
een op een aandacht heel prettig voor uw huisdier.
Indien u verhinderd bent voor uw afspraak, laat het dan zo snel mogelijk weten, binnen 48 uur voor de afspraak geheel kosteloos. Ik heb dan nog de tijd om een andere hond in te plannen.

Bij (no show) kan het gebeuren voor de eerste keer, mocht dit herhalen ben ik genoodzaakt 50% van de trimbehandeling in rekening te brengen. Na de betaling kan weer een nieuwe afspraak gemaakt worden. Ik werk met een strak schema.
Natuurlijk begrijp ik dat er iets totaal onverwachts kan voorkomen. Geef dit op tijd door. In goed overleg komen wij er samen vast wel uit.
Bedankt voor het begrip.Hygiëne protocol


Hyhiene in de trimsalon Beauty of Paws staat de hygiene hoog in prioriteit en wordt er een vast hygiene protocol gehanteerd.


  • Tijdens en na het trimmen worden haren geveegd
  • Trimtafel wordt tijdens en na elk gebruik gereinigd en gedesinfecteerd
  • gebruikte materialen worden na elke trimbeurt gedesinfecteerd
  • scheerkoppen worden regelmatig gereinigd
  • scharen,scheerkoppen,kammen alle materialen die gebruikt wordt, worden bij elke beurt gedesinfecteerd
  • De wasruimte en bad wordt na elk gebruik grondig schoongemaakt
  • Materialen zoals borstels, kammen scharen en scheerkoppen zijn in meervoud aanwezig
  • aan het einde van de dag wordt de trimsalon grondig schoongemaakt en ontsmet met de daarvoor bestemde schoonmaakmiddelen voor in de trimsalon. De schoonmaakmiddelen zijn speciaal bestemd voor het reinigen, desinfecteren en ontsmetten van de trimsalon.


Zo krijgt uw huisdier bij aankomst een fris begin. 

Kijk rustig rond op de website en voor meer informatie. Ik hoop jouw lieve huisdier snel te mogen ontmoeten!